Bu mağaza, bazı özelliklerin doğru çalışması için javascript'in etkinleştirilmesini gerektiriyor.

Ailemizin Yeni Üyesi "Collective"

Ailemizin Yeni Üyesi "Collective"

| Sedat Türk
2018 Yılında Çiçekİşleri bünyesinde İSTANBUL-Galata'da bir sanat galerisi olarak açıldı. Zaman içerisinde birçok sanatçının sanat eserlerini modern iç mekan mobilya ve aksesuarlarla bir araya getirerek yaşam alanlarına yeni bir bakış açısı kazandırmıştır. Bugün Collective kendi koleksiyonuna, sanatçı eserleri ile birlikte; mobilya,ev dekorasyon ve ev tekstil ürünleri, aydınlatma ve aynalar, yemek masaları, koltuk ve sehpalar,paravanlar gibi birçok parçayı da eklemiştir. Bir mekan dekorasyonunda gerekli olan dekoratif malzemeleri tek tek bünyesinde bulundurması ve bunların satışını yapması yanında, geniş mekan ve yaşam alanlarının tasarım ve uygulama konusunda da sizlere hizmet vermektedir.
DUVAR DEKORASYONLARI
Mekanların duvar yerleşimlerinde kullandığımız çeşitli sanatçılardan tablolar, çerçeveler, aynalar, dekoratif panolar, duvar saatleri, seramik figürlü tablolar her dönem yeni trendler çerçevesinde yenilenir.
Tüm bu duvar dekoru seçenekleri Çiçekişleri beğenisiyle onaylanarak üretilir.
Hazırlanan İç mimari tasarım projesiyle birlikte sizlerin onayına sunulur.
MOBİLYA VE EV AKSESUARLARI
Ev, ofis, loft, studio, karşılama, otel, apart her türlü yaşam alanında tasarladığımız iç yada dış mekan yerleşimlerinde kullandığımız tüm mobilya ve ev aksesuarları kendi atölyelerimizde yetkin ustalar tarafından el işçiliği ile üretilmektedir. Koltuk, berjer, sandalye ve puflar tüm oturma grupları iç tasarım stüdyomuzda yapılan birçok değerlendirmeden sonra atölye aşamasına geçer. Bu aşamada Sizlerden gelen taleplerde atölye ustalarına iletilir.. Kaplama aşamasında birçok kumaş ve deri kataloglarından uygun renk ve kalite seçilir. Bazı puf ve berjer modellerimizde kilim desenli döşeme seçenekleri de kullanılmıştır.
SERAMİK ESERLER
Seramik sanatçıları ile yapılan ortak çalışmalarla üretilen seramik tabak, bardak, fincan ve sürahiler...
Saksılar ve vazolar masa ve dresuar yerleşimlerinizde, sunumlarınızda yaşam sitilinizi yansıtan küçük parçalar olmaya hazır.
AYDINLATMA SEÇENEKLERİ
Daha çok ağaç zemin üzerine, değişik renk ve boyutlardaki abajurlarla birleştirilen aydınlatmalarımız, sıcak ve doğal bir görüntüdedir. Hazırlanan projelerde ekibimiz bu konuda sizlerin zevk ve öngörünüze göre alternatifler sunmaktadır..
EV TEKSTİLİ VE YASTIKLAR
Anadolu'nun çeşitli şehirlerinde üretilen el yapımı kilim, örme kumaş, ipek, nubuk ve peluş kumaşlardan hazırlanan rengarenk yastık kılıfları, çeşitli boy ve ölçülerde Collective mağazasında ve internet sayfasında sunumda ve satıştadır.

Yorum Yap

Phone
WhatsApp